.söndag 30/11.

fy på sara!!
sara som skulle bli så duktig och blogga! och nu har jag glömt i allerles för många dagar!
men iaf oj va sara handlade kläder och julklappar och grejer i sthlm! och mkt pengar försvann men nu har jag alla julklappar fördiga och de är ju skönt iaf! :)

jag har börjat sticka en mössa nu.. den kommer bli skiit nice! det är mitt nya fritids intresse.. börjar sakna böckerna dock!! isfolket?! vere are u?! ; )

helgen har som alla andra helger bakåt, förutom förra varit FÖR lugn! suttit hemma och degat framför tv.. känner mig som en hemmafru! XD

nu är de mindre än en vecka kvar tills vi far till huddik och festar järnet! TAGGA!!

i veckan har jag ingen aning om vad som händer.. ska dock ta hand om syster och hund under veckans första dagar vilket blir en utmaning! men det kommer att gå bra..

fick papper från kungsberg i veckan också! anställningsbevis och sånt! nu är de inte långt kvar! wiihoo!

idag har jag varit inne i sandviken och kollat på min kära dans grupp och alla andra sandvikens dansgrupper på folketshus.. mkt underhållande show. 
 
sen var de ju julskyltning och och sång på stan.. men jag vet inte vart det håller på och ta vägen?! det ända jag såg var skolklasser som sålde bakverk för att få in pengar till klassresor.. jag menar vart håller traditionerna på att ta vägen?!
vart är de fina skyltfönstern? knäckäpplena och frälsningsarmen? hantverkarna och glöggstånden?

dagens listor:

    +   
1. glädjen att få handla nya saker!
2. röda ljus!
3. stickat!

     -    
1. traditioner som suddas ut!
2. vänner som räknar med att man själv ska fixa allt!
3. påshandtag som skär in i händerna!

.onsdag 26/11.

färdig dansad
japp nu har man dansat klart för säsongen. uppvisning på söndag, alla hade sina kläder på sig och dom dansade suveränt! lycka till på söndag tjejer! ^^
själv blir jag inte med, vill inte förstöra med min dans eftersom alla andra tar de såå seriöst och jag bara är där på skoj och dessutom inte har hunnit lära mig hela dasen känns de meningslöst att vara med på uppvisningen!
träffade fia och kim innan, myspys att träffa dem.. saknar dom som fan! vi lära börja träffas oftare flickor!
taggad som fan tills i morgon men jag måste komma ihåg att "pengarna ska räcka hela månaden" so jag gör väl vad jag vill med min pengar!?
jag har ätit korv idag, på selmas med min käre mor.. mys lär jag säga! jag vill också påpeka att jag har färgat och plockat min ögonbryn idag vilket gjort mig till en ny människa! :P kände knapp igen mig själv! hehe

dagens lista:

    +   
1. kryddiga korvar med mos.
2. uppfrächning från den tråkiga vardagslocken
3. discodans



    -    
1. att mobilbatteriet inte håller så länge man vill.
2. blondinbellas dumma komentarer
3. att man inte kan ha sökare på allt man tappar bort!

ps. gick förbi en söt gubbe idag som slapplade fram med korta snabba steg. när jag gick förbi honom sa han åt mig att det var halkigt idag.. det tycker jag va gulligt.. dessutom tycker jag folk pratar för lite med varandra på stan. säger inte ens hej till alla man möter. det borde vara en självklarhet och då tror jag många skulle kunns känna sig bättre. ett hej kan hjälpa en hel människa tänk på de. tror jag ska börja med de.. kanske som ett projekt och kolla hur många som hejar tillbaka. fast folk kommer säkert tro att man är efterbliven elr full då.. för de är väl ända andledningen att man ska få vara trevlig va? om man är full elr efterbliven. stort misstag av tråkiga svenskar där.. de borde nästa läggas till på - listan! ^^

.onsdag 26/11.

fake neger
gick upp vid halv åtta för att sminka erik till neger. haha han blev såå snygg! med polisonger och musch! ^^ efter de fick jag och emelie springa till bussen! :P där träffade vi en kotte vi kände och sen skilldes vår väg.. nu ska jag äta lite mat sen bär de av till viken igen för moraliskt stöd! :P ikväll är de sista gången på dansen, trist men sant!
i morgon åker jag, mamma emelie och linnea till sthlm! MYS! kan knappt bärja mig! aja skriver mer sen när ajg komemr hem.


.tisdag 25/11.

sova över på högsta nivå
sov hos fia inat.. mys pys med henne, har saknat henne massor! sen åkte jag hem.. då ringde chritoffer och nervositeven teg mig åt huvet! ^^ men det löste sig och efter ett långt möte på kultur och fritid fick samma summa pengar som förra året! :) och det är bra!
efter det åkte jag till emelie och överlämnade busskortet som jag tagit hand om under natten. där blev jag kvar, vi åt chocklad, lax, kollade på tv och letade 70-talskläder.
efter lite ringanden hittade vi någon som hade kläder åt den väldig tackdsamma broder och dessutom en enastående peruk som satt som handen i handsken.
därefter åkt vi hem och kollade på desperta hemma fruar! ^^
jag sov på soffan och drömmde om fjällen. 

dagens listor

     +   

1. bra billigt smink
2. stora afroperuker
3. partymusik ;)

     -    

1. människor som måste planera ALLT!
2. snö som fastnar på skorna och smälter i fastun!
3. naglar som lätt går av.


.måndag 24/11.

föntershopping

försov mig som vanligt i morse.. :S det ska jag ha som nyårslöfte nästa år tror jag (inte missa bussen!) var till gävle och träffade evepeve! det var riktigt trevligt! hittade jätte mkt snygga kläder och mina pengar jag inte fått än bränner redan i fickan! ;P nu har jag hittat ett sätt salom kläder jag ska köpa.. lätt snyggast jag sett idag! :P provade massa kläder och drömde mig bort till en värld där allt var gratis, om det ändå vore så väl!
fia smsade nyss, funderar på att åka dit en sväng.. men först lära jag äta nått.. eftersom ekonomin inte var på topp fikade vi bara vilket innebär att jag inte ätit sen halv tolv och då bara en lussebulle.. årets första dessutom, elr säsongens iaf! ^^

snöat har det gjort idag med.. mysigt tycker jag. dock inte när man väntar på bussen, kallt som faan!

polisen tog nån knarkare istan idag, sånt tycker jag är läskigt! bli så rädd att jag kan springa därifrån då ja.. jag vet jag är en fegis.. men en stolt sådan! :P

dagens listor:

     +    
1. boleros
2. raggsockar
3. mysiga inrednings affärer

     -    
1. folk som flockas bara för att det händer något utom de vanliga!
2. fuskpläsar
3. idiotiska band som ska förstöra en utekvällar!


.söndag 23/11.

thanksgivning
klev upp vid halv tio. vaknade av den irriterande veckaklockan ljud och förstod att de var dax att kliva upp.. annorlunda mot alla andra dagar var jag tvungen att hoppa över två madrasser där två halv döda sjusovare låg. ^^
såg ut som helvete eftersom jag inte tvättat av sminket (måste bli bättre på de!). åt frulle och drog upp sjusovarna! :P gjorde mig klar för att möta kylan utanför dörren och åkte till viken för ett möte med uö. klar efter hela en och en halv timme och då bar de av till emelie där alla var samlade.
emelie, fredrik, anna och olof. ;) anna lagade världensgodaste stuffedchicken och vi tänkte på allt vi var tacksamma för. det var första thanksgiving jag varit på i mitt liv men de var hel mysigt..
kewa med familj åt tillsammans med oss och hon pratade massa om ljusdal. sånna gånger kan man sakna de ibland. men jag har de så bra hemma nu så..

jag vill börja jobba!!

igår bowlade jag med emelie, fredrik, sara, erik, olof, anna, evve och sofia. de var en tok mysig kväll  och jag måste säga att den här helgen har varit ganska jäkla lyckad! 

dagens listor

    +     

1.  roliga vänner
2. bowling
3. trevliga middagsbjudningar


    -   

1. snåla människor
2. folk som tror att dom är roliga men verkligen inte är de
3. behåar

nytt tänknde, ny stil!

här sitter jag med en blogg som gjordes för ett halv år sedan och inget skrivet.. haha moget.. :P
men nu ska de bli annat av! nu ska jag börja skriva igen.. ta nya tag och skriva för livet! ^^

RSS 2.0