.Söndag 29/3.

långledigt och solberoende

jaha då var man tillbaka på kursen igen, har gett mig in på ett farligt träsk, tror de är mer beroeendeframkallande än droger.. det enda jag tänker på, snart får jag sola snart får jag sola! KNAS!

sommarjobb fixat och klart, solsemester fixat och klart! 

nu är sara helt besatt av att flytta dessutom, min varm känslor för hemmet och familjen blir allt mer ett hett hat mot allt som rör sig innanför väggarna i denna regtangulära byggnad med fyra väggar och ett tak.

jobbar alldeles för sällan och ber om mer att göra! jobbet är snart över och jag fäller en tyst tår för allt bra jag upplevt denna vinter. de nya vännerna ligger på hög och jag är glad över de, men ingen slår eller kommer någonsin att kunna slå den härliga brudens hemkomst i början av februari.. 

har även sedan jag skrev senaste levt en helkväll utan någon som helst hjärnkapacitet men som tur var hade jag en snäll vän med mig som hjläpte mig i denna apatiska stund.

jag har även ruckit en liter Zup på pizzahut i huvudstaden med två härliga brudar, de var en underbar stund dock inte tiden på toan timmarna efter.. 

jag är även icke ingenkännande för utomståden eftersom som min frisyr förendrades drastiskt i fredags något som jag inte alls ångrar utan ser helt ljust på, heja hon! 

i morgon besöker sara ett stycke tandläkare för att laga ett strsigt spår på hennes tågbana för att sedan lämna staden för en tåg fär och dagar tillsammans med den äldre generationen.

nu hoppas jag svenska folket och även världen som nu läser och förstår mitt spåk får en riktigt fortsatt trevlig afton och en desperat lantloja springer och tänder läslampan för att läsa ännu en sida ur bok 31..

 

.torsdag 26/3.

fyllesvin och gammal

hej! nu är jag tillbaka med huvudet sängt och förlåt till de få läsare man har.
livet är piss och sara känner sig gammal som gatan men ändå en tankeballong som en fyra åring.
att på fyllan ha sönder sina underkläder, bli utslängd från krogen och dessutom VILJA röka! är utom mina principer, när mamma var i lika gammal som mig hade hon fan barn, jag känner mig fortfarnade som ett.. sara måste börja skräpa sig dessutom sluta ha ångest och komma ut från tråkighets träsket.. hmm hur ska de gå till?
nu trappas de ner på jobbandet vilket känns som en tråkig grej..
jag och emelie och den som vill får ska iaf fara till bullgarien i sommar och där blir de röj..
igår var jag till sthlm med evelina och emelie trevlig dag där sara alltid kommer hemsläpandes med flest påsar.. ^^

back to reallity och en hickande höna säger tack och goodbye..


RSS 2.0