.Torsdag 13/8.

Myggbett och Rökskadad

nu var man hemma igen då! kommit hem från att varit borta i skogen i tre dagar tillsammans med syskonen och tretton ungar! det har varit en helt okej vecka so far! men de är alltid lika skönt att komma tillbaka till omvärlden och bekvämligheterna som el, rinnande vetten och toalett! Dass är ju inte heller någon hjödare! 
nu har man alltså kommit hem.. sitter jag snuskar mig vid min rosa.. öppnade nyss en påse med marchmallows.. kunde dock inte äta fler än två.. dom tar smaken av mig som stinker brandrök! ursch! snart ska jag gå och bada! fast egentligen hade jag velat badat i mitt söta badkar hemma hos mig.. men eftersom jag är fast i kungsgården är ju de lite kört! jag saknar faktiskt min lägenhet! känns underligt! och där står den inne bland massa konstiga och stökiga typer helt själv.. stackars lägenheten! :S 
en annan grej då! jag har äckliga byggbett på hela fötterna! jag som trodde jag var immun! men icke! kliar som faaaan gör de! FY!
i morgon ska jag bara ta de lugnt och träffa lite folk kanske! på lörsdag eller söndag blir de väl kommer mamma hem! jag har faktiskt inte saknat henne lika mkt som jag trodde att jag skulle men det är väl för att vi varit borta säkert! fan va en vecka går fort snart är de bara en vecka kvar tills jag emelie och evelina åker! faan va jag längtar!  : D


hade bäst vi syns nog på fest!

XOXO Sara

.Söndag 9/8.

3 timmars tåg resa och malaysisk mat

hej hej hallå bloggen! för tillfället hänger jag med ett gäng mygg på mossvägens busshållplats! det är inte värst vidare bra vänner! dom verkar dock gilla mig! jag vet inte om dom ska åka med bussen men jag är iaf på väg till kungsgården! morsan for ju till bullgarien igår och lämnade mig att ta hand om hus,kaniner,katter,hund och bror! vilket jävla jobb!

kom hem från ånge vid tolv tiden idag! har varit en riktigt mysig helg! verkligen jätte kul att se kaukas igen de blir inte ofta nu förtiden! :'(
resan hem var en plåga! Först satt jag själv skit skönt och asmys sen anlände vi till sundsvall där blev jag förflyttad eftersom jag satt på fel plats! fast de fanss andra platser att sätta sig på lära de flytta på mig! GAH! men eftersom jag är en snäll flicka flyttade jag mig och sa ingenting!
efter att vi lämnat huddik fick jag sällskap på sätet men det var ganska trångt och det var en trevligt liten tjej som skulle till upplandsväsby! när vi sedan stannat i söderhamn hände samma grej igen! SKIT! jag HATAR att flytta, nu satte jag mig på min riktiga plats! bredvid en ful kille och teg den sista halvtimmen innan jag avsteg i gävle!
 därefter åkte jag och vände i kungsgården sedan bar de av till tha job! de gick bra att jobba, jag skällde ut en gubbe och fick en släng kyss av en tant kvällen kunde inte bli bättre att jag dessutom köpte middag på malaysia gjorde ju saken ännu bättre! nu har jag berättat om i stort sätt hela min dag hoppas ni är nöjda! jag måste daska till ett gäng mygg nu (dem är inte tama) see ya!

XOXO sara

.Torsdag 5/8.

Min nya kärlek och solen

kan knappt fatta hur fort utvecklingen går i dagens samhälle! nu sitter jag på toaletten och bloggar samtidigt som jag bajsar är de inte hur coolt som helst! XD


fick min nya kärlek igår och jag kan inte leva utan den! helt fantastisk är den! rosa och vit! sööööt!


jag måste dessutom få berätta om pride! fyyyy faaan va kul! längtar som fan tills nästa år! jag och stina och alla pojkar hade de otroligt roligt! fy bubblan! vi söp som fan, skrev och var en allmän plåga för sthlmarna men va fan är de pride så är de! GRYMT!

nästa vecka börjar jag på uö igen känns väl sådär! men jag har iaf min lägenhet och för att få ha kvar den måste man ju jobba! thats life!
ikväll ska jag ut och äta med alla vikarierna på hemtjänsten! det ska bli jätte mysigt! faan va jag tycker om att jobba där! de är ett jätte härligt ställe!
tror nog att jag ska börja plugga till undersköterska! det vore nog nått de.. iaf för ett tag! ;)

jag har skaffat både ett nytt pass och ett leg nu! + poäng till mig! känns skit bra! snart är det bara två veckor kvar tills jag och emelie och evelina åker till bullgis! kommer blir sååååå förbannat jävla roligt!

i morgon vijobbar jag till ett sen bär de av tillgävle för en tre timmar lång tåg resa upp till emelies nu mera hemtrakter!
vi ska festa och ha allmänt kul! miss her so mutch!

var med nattis i åshammar i veckan! träffade den sötaste kalven ever! lilla gumman!

solen skiner och jag sitter inne vad är de för fel på mig! och nattis if i could mobilblogga skulle jag men eftersom min mobil är kass får jag nog vänta med de till jag skaffar en lika fin som dig! ^^

XOXO sara


RSS 2.0