.Onsdag 9/9.

Tågbuss och Toabesök

hej och hallå.. tänkte uppdatera bloggen lite när jag ändå inte har något att göra.. mkt har hänt sedan sist!
jag har varit i bulgarien, jag har kommit hem, jag har supit mig jätte full på nattis 20årsfest och jag har varit på dop! 
just nu sitter jag på tåget på väg till svall för att träffa emelie.. började med att jag lära lämna en grej till en lärare på vallhovsskolan så jag har varit dit innan, blev en tidig morgon för lill mig! åkte med marie in till gävle sen vart den en stor latte och en vaniljbulle från pressbyrån! mumsigt! detta har docksatt fart på min mage vilket inte är bra med tanke på att vi i igge byter till buss och en och en halv timme är jag fast utan toa! det blir att gå innan.. har inte kommit till ljusne än så jag har tid på mig! :P 
ska bl kul att komma iväg lite och ha en mysig dag i svall.. jag gillar den staden, verkligen! mys pys! skulle lätt kunna bo där!
brevid mig på tåg sitter två tjejer som troligen är ute och tågluffar.. skiit stora väskor har de iaf.. det skulle jag också vilja gör fatta va kul.. är de nån som är på?
mottaningen är lite knackig här i skogarna mellan gästrikland och hälsningland men vad gör man inte för facebook! det är ett av mina enda beroende lär jag ju säga! 

just ja! den 3 oktober är de vrål fest! kom och ha kul på plangården i s-viken! startar med mat klockan 18:00 sen blir lekar och massa annat skoj! hör av dig om du  vill komma! :)


hade bäst nu lär jag besöka damrumet och pudra näsan lite!

XOXO Sara 
 


RSS 2.0