Söndag 19/7.

Dumma sara

jaha skäll skäll skäll till mig.. tänk att jag alltid måste ursäkta mig så fort jag börjar ett inlägg! det kanske blir lite tröttsamt! jag förstår er! gosh jag är typ patetisk!
livet leker dock trotts att sommaren inte riktigt blommat ut som jag ville.  jag vill att värmen ska komma tillbaka och sluta jobba,, fast bara för en liten tid typ bara två veckor eller nått. är lite små trött på livet just nu, har liksom inte tid att leva mellan jobbpassen.. jag är dock alltid lika glad när lönen är inne på kontot!
söndag är de idag också! i morgon börjar en ny vecka.. vecka 30 och jag är ledig två hela dagar! WIHOO troligtvis blir de inflyttning då! du vet man har ju blivit så pass vuxen att man ska flytta hemifrån (igen!)
det ska bli grymt skönt, lite ågren har man ju över hur ekonomin kommer att se ut.. men men jag har ju iaf jobb till sista oktober.. där var en till grej jag inte hlr har skrivit har fått förlängt vik tills dess. inte de roligaste jobb men de blir ju vad man gör de till och i höst tänker jag jobba på ett annat sätt tror jag. mer med verksamheter och mindre med konotrsjobb.. inte riktigt min grej de där..
kom precis hem från jobbet och känner mig lite sliten! men det är inte långt kvar till semestern! bullgarien känns som ett paradis för mig inför hösten! ;P
gud så skönt de är att få skriva av sig lite.. ibland får jag värsta grejen att jag måste skriva av mig lite och då är de tur att man har en sån här grej! va fan skulle man göra utan internet egentligen! fan man är ju helt beroende.. tur att man skaffat sig en liten rosa till lägenheten! mobiltbredband, hoppas de fungerar bra..
mkt har hänt sedan sist men jag vet inte om de är något som är värt att ta med.. jag och nattis har storshoppat på ikea. jag har blivit beroende av bilbingo och jag har träffat emelies farmor och farfar igen! mm som det brukar kallas!
jaha nu har ni ännu ett inlägg att läsa och det kan ni ju säkert läsa fyra fem gånger innan jag skriver ett till.. nu är ni medvetna med läget så inga mer ursäkter!

XOXO sara

RSS 2.0