du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Kurt Georg Östlund

12/10 - 44 | 10/1 - 09

världens bästa morfar


.28/1 Onsdag.

Slit!
jag börjar tro de är nå fel på min rygg! jag får sååå jäävla ont jämt efter jobbet!! HATA!!!
nu har jag varit duktig och skrivir upp mitt schema i almanackan! äntligen! ser faktiskt bra ut tycker jag! ^^
gick då också igenom några i sinnomtida födelsedagar! faan det är ju inte långt till jag bli yngst igen! ;P
i morgon ska jag träffa nattispattis! hoppas på ledighet för hennes skull.. dock inte för min, denna ledighet skulle jag gott kunna vara utan! tror jag ska fara till mormor något här framöver och vara lite sällskap kan hon nog behöva!
ska dock bli timanställd hos uö nu också troligtvis det är väl kul.. tjäna ännu lite pengar! de blir också ett jäkla ansvar men de är jag villig att ta nu fram tills den sista maj..

har ingen aning om vad jag ska ha på mig på fredag!? :S


sov gott alla


.27/1 Tisdag.

 M&B  X2
Igår var jag och evelina på stan, mkt inhandlingar gjordes så nu är man fattigare på pengar men dock rikare på grejer..
åt på mingel och bar och sen shopping hela dagen! mycket trevligt tycker jag!
hmm sen bar de raka vägen hem och skyndade att byta om och äta lite boldpudding tillsammans med grogg! MuMMs! XD sen bar de iväg till gävle igen där ett stycke robin väntade vi brända.. sen drog vi till jansson på förfest.. en mkt varm och välbefolkad lägenhet där de bjöds på trevliga pratsunder och lite ölspel.. sen vid nio drog vi oss vidare till interpol där vi åt och drack hej vildt! XD sen kom en stefan norell dit tillsammans med en natta och då vart de dart vilket då inte var min starka sida.. gick sedan hem till den där stefan för att få en god natts sömn. :D

idag har jag träffat tiger och anna tsm med stefan åt på mingel och bar och köpte kuddar.. helmysig dag som slutar i hungernöd! har kommit på att när saras matvanor förstörs blir hela dagen klandrad! hungern vilar tungt över mig nu! något påfylld av en tallrik kräm... eller förlåt mig två!


dagens listor

            +         

1. reakläder
2. bra smink
3. glada nyheter

            -        

1. hunger
2. förseningar
3. alkolister

 

En bild säger mer än tusen ord och med de säger jag tack för en trevlig start på veckan! :)


.lördag 24/1.

Du är välkommmen
lönen är inkommen och sara tycker lite mer om livet..
emelie ringde igår, sara höll på att dööö! såååå GLAD!! 
i dag har det varit storm!! och då menare jag verkligen STORM!! kaotisk dag med mycke stress och pisskande snö i ansiktet..
när syster nu pratar om skolan känner jag så jävla mkt att lärare är nog nått för mig!!
träffade tajkon släkten idag och det var väl som vanligt! höga ljud och en jäkla massa mat!
i morgon är de kungsberg igen.. KUL!! fan jag älskar verkligen de jobbet! passar mig helt i smaken och massa trevligt folk! :P 
på måndag blir de gävle för hela slanten.. blir nog så att det blir först shopping sen fika sen krogen! XD såå kul!! först shopping med issa kanske fler...? sen fika med eve, stefan, sofie och issa förbhoppningsvis även stjärnan själv NATTIIIIS!! sen blir de kanske tillbaka till viken och besöka tandläkarn och sen blir de nog tillbaka till gävle och lite förfest sen mat och supning på interpol med jobbar gänget! XD 

Den människan är bra underbar, nattis alltså!
och jaa ragge sa senast idag till mig att gösta var saknad i detta hus och att han gärna vill leka igen snart..
 
dagens lista

          +           

1. NATTIS!!!!! och inte bara för att du frågade utan för att du är så jävla härlig!! ;)
2. Oväntadesamtal!
3. Kungsberget

          -           

1. köpmanier!
2. träningsvärk!
3. avstånd!


.Torsdag 22/1.

ledighet
ledigheten är ganska överskattad.. jag menar hallå att ägna dagarna till att sova, läsa böcker och allt annat man inte får tid till när man jobbar är inte de jobbigt! det borde man ju kunna trycka in i den inte allt för stressiga vardagen.. elr?!
kollade satistiken över bloggen igår! halleulja två pers var maxat! man är så poppis! XD

i morgon blir de jobb tillsammans med robin! lönen infinner sig imorgon med! jag vet att de senaste igår är upptaget men jag vill som sagt säga att jag äntligen blir en icke snyltare igen! :P 

mitt hus fryser sönder känns de som.. brr säger jag när termometerna är ser under 20 grader.. som jag nu vill påstå står på 12 kanske! BRR filten är ett måste i detta kall hål och min fötter är snart blå! BRR! 

I helgen kommer kommer taikon familjen och stromar järbo farligt! önskar far ett grattis och far sedan hem..  kul att träffa alla igen!


BRRRRRR 

dagens listor!

           +            

1. Isfolket böckerna
2. A walk to remember  
3. Len hy     
                                                                                                       
                                                                              


           -           

1. kylan inomhus
2. kissnödiga hundar
3. klängiga killar

orka..

nu har jag inte bloggat på jag vet inte hur länge! krutet sprider sig dock i fingrarna och jag är fast i tresket igen! så fort jag bli hemmastadd kommer behovet om att skriva tillbaka..
vad skriver jag då!? skit men men jag bryr mig inte.
jar har nog gjort bort mig på jobbet dock.. lite knepig stämming sen personalfesten fortfarande! hoppas de kommer tillbaka til lde normala snart och att andledningen till att det är knepigt är dessamma hos alla.. eller ja dessamma de är för mig.. för att jag inte kommer ihåg vad jag sa till dem!! goch vilka problem en I ländare har alltså! orka alkholens ånger orka alkoholens besatta beteende! orka alkoholens påverkan på dina känslor! orka KILLAR!! nej orka fan i mig inte killar!!!
emelie borde komma hem snart! Sverige är lika tråkig som resten av världen utan henne! har inte pratats vid på all evighet! miss her!
i tvrummet sitter en säckpotatis som ständig spelar musik.. han sa dock ett bra inlägg idag!

jag är en gran, akta dig jag barrar.. brrbrr! XD höll på att dö..

jobbade som sagt i dag.. i morgon blir min gamle far ännu gamlare och tillsammans hurrar vi! HURRA!

ibland undrar jag över saker som nog alla undrar ibland.. ibland får ajg för mig att jag egentligen ligger medvetslös på ett sjukhus och drömmer hela mitt liv.. vet du.. då skulle jag vilja vakna upp nu.. bara för ett par veckor.. typ tills att almernackan står på 18 februari och sara skulle vara lyckligast i världen..
på fredag rullar pengarna in och sara blir ett litet smil gladare! slippa leva av jorden är ett + hos mig.. vet inte i din sitution men är de så kan jag alltid ge dig en sten till omväxling!

ingen fattar vad jag skriver.. men enda andledning till att ajg gör de är för att ajg måste.. fingrarana lyder mig inte! att skriva är en passion! liksom stor som min passion om tio minuter kommer vara att sova.. 

hälsa nu alla på min vän john blunder och säg alla godnatt!  

RSS 2.0