AJ AJ AJ!



Det gjorde fruktansvärt ont!!!! och de gör de fortfarande!


.Söndag 10/5.

vårstädning och långpromenad

jaha då var man här igen, helt slut men mätt och glad!
dagen började med att jag jag låg och vände och vred på mig i hopp om att kunna öppna ögonen och jag svor en lång ramsa om varför jag varit så dum att ta min nässpray kvällen innan! hur kan man vara så dum!?
efter för många snozar även danna dag stressade jag för att hinna med nio bussen till viken!
där inhandlade jag lite fika till det jag trodde skulle bli det stora städgänget! sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte ut till uös lägergård för att vårstäda!
väl ute mötte vi stefan! och det var allt! stefan och jag var de enda som kom! vi gnodde lite och reffsade ihop de värsta inför sommaren och sen grillade vi några få av min 60 korvar. sen tänkte vi ta de sista men tront du på faan de börjar regna! suuurt! vi for hem och jag möttes i dörren av en galen djävul! den andra satt vid datorn i sina fisiga kallingar och sa att han inte vart ut nå med hunden! stackars liten!
jag ville gottgöra de men en långpromenad! den långpromenaden blev längre än jag trodde och jag kom hem två timmar senare med kramp i låret och blöt jacka! snacka om trött! men jag behöver då inte ha dåligt samvete nå mer.. idag har han fått sitt dagliga behov av promenader på bara en! som nattis sa, nu klarar han sig ända tills i morgon.. om de ännu vore så väl! funderar på att lära han andvända toaletten! vore perfa! ;P

han, lurken med kallingarna.. sitter nu och låssas vara intresserad av hockey! skriker vid fel tillfällen och försöker se ut som han förstår i vilket mål den lilla svarta saken ska in i för att man ska skrika eller bua! lycka till bror lycka till.. ;)

ha en trevlig kväll gott folk! :)

.Lördag 9/5.

skakis och saltsugen

nu måste jag hålla med om att de var alldeles för länge sedan sist. känns nästan som ett år när jag läser de senaste inlägget. tack fia för att du påpekade de igår, här sitter man och klagar på andra som inte uppdaterar. men jag är faan inte bättre själv!

dagen började med att en trött sara snozade i drygt en och en halvtimme sen gav jag mig fan på att gå upp och gick som en zombie till duschen. tur att de inte är så långt! jag piggnade till då iaf och tog med nya tag hand om de odjur som gnällt sedan 7 i hopp om att en promenad skulle infinna sig! han fick sitt behov utgjort och jag gjorde mig klar inför dagen. dagen har jag spenderat i min födelseort tillsammans med min tycon släkt och även sett nyskottet! sååå söt!


 




när jag väl kom hem möttes jag av dagens stora utmaning! DÖRREN VAR LÅST! sara som aldrig tar med sig en nykel eftersom hon bor på landet och behöver ingen var dum nog och trodde att detta inte behövdes idag hlr! men ack! bror, den ibland så duktiga brodern låser visst alltid dörren och hade låst mig ute! tack tänkte jag en kväll att sitta ute och frysa! då kommer jag på idéen att balkongdörren alltid brukar vara öppen. och i ren hast tar jag fram stegen och börjar klättra. väl uppe på halva stegen kommer jag på hur höjdrädd jag är och marken börja gunga under mig! svetten börjar sprida sig i min panna och jag försöker hitta mod i allt mitt helvete! då kommer katten! jag vet inte om det var för att visa mig att de inte var farligt att fortsätta men katt fan klättrar ända upp på stegen och sitter och tittar ner på mig! jaha vad faan ska man ta sig  till? sitta ute hela kvällen i väntan på en bror eller göra som katten och klättra vidare!
som ni alla nog förstår klättrade jag vidare! jag klarade att klättra upp på balkongen! jag nådde mitt mål! det kändes som att jag bestigit ett helt berg! nu var äntligen min kväll räddad!
nu ska jag bara spendera den i min ensamhet här! :S


xo sara

RSS 2.0