.Måndag 20/4.

underbar avslutningsresa och förkylning

jaha det var ett tag sedan vi hördes nu..
skulle ha fest i fredags men blev liggande i förkylning och bestämde mig för att vila upp mig till branäs ist!

branäs, underbara branäs! nu är de avklarat nu är de över! nästa lite sorgligt! men ack så kul vi hade! en resa som förkortas alkohol, alkohol och åter alkohol! började supa på bussen runt 10 och sen fortsatte vi och drog upp på tempot vart efter! festen va dö kul och det kommer bli svårt att slå detta!

nu ska jag gå och käka! hörs hej!


.Lördag 11/4.

Bartömning och Påskmiddag

jaha då har jag arbetat min sista dag i det underbara berget, måste säga att jag inte kunnat haft en bättre sista dag, stog i parkgrillen och sålde hamburgare och stekte i solen! helt underbart och sen bartömingen på de då.. så mycket järbo bor var de längesedan man såg på samma ställe men ack va kul de var..

detta satte ju såklart fart på mina festar närver men jag fick inget napp nånstans så jag slutade på påskmiddag hos grannen med en grogg och en äcklig efterrätt! XD

i morgon ska jag upp till berget en sista gång och ta farväl för säsongen och gråta en skvätt tillsammans med mina gästvärdar!

sen i morgon kväll är det guldkväll i bingolotto för sara har blivit pensionär och ska spela! :P

god natt

.Torsdag 9/4.

pollenallergi och solarium

inte mycket har hänt sedan sist.. måndagen och tisdagen ägnade jag åt jobb.. har fått lite rutin på de där med jobbandet på uö nu, det känns skönt! träffade nattis igår,  var en sväng i gävle och sedan åkte vi till hemmakväll för att köpa oss lite godis och hyra en bra film, vi hyrde walk the line och såg halva sen gick de inte att se nå mer för filmen var repig! så jäkla surt måste jag säga! vem fan hyr en film för att bara se halva liksom?`aja nattis försökte lätta upp stämmingen lite med att säga att vi skulle ta en tur med hundarna.. visst tyckte jag.. så vi klädde på oss för att till skogen gå! men när vi nu öppnat dörren och skulle utanför möttes vi av SPÖREGN! kunde livet ha blivit mer pissigt?! :S

dessutom har jag gått och blivit allergisk i dessa vår tider.. inte kul!!

idag blir de sola med emelie sen är de oklart.. nån som har lust att hitt på nått??


puss på er..

.Söndag 5/4..

nattensdemon och frysen cola

nu är man hemma på fastmarken igen, inget gung längre! ^^ 
åkte med två tåget som sagt, efter två timmars resväg var man hemma i ett soligt gävle. med min tunga väska släpade jag mig in på station för att invänta bussen en halvtimme. den tiden avvarade jag lätt men med glömskan i kroppen bagav jag mig till den busshållplats som inte brukas längre pga ombyggnation.. pissigt missade den bussen och satte mig ännu en gång inne på stationshuset i gävle och läste några kapitel till i min nattens demon, bok 33..

kanske lär förklara det där med colan också.. jag och soffie gick till dellen tidigt på morgon kvisten för att inhandla lite nödproviant vilket för mig blev två burkar läsk! när vi sedan kom tillbaka till lägenheten var inte lusten för colan lika stor så jag la den i frysen för att den skulle bli kall. men efter att jag ätit min kebab kändes sängen väldigt lockande igen och jag sov till klockan elva.. inte en tanke på colan måste jag säga..  när jag sedan skulle bege mig till tåget tog jag min cola med mig för att ha något med mig på tåget.. då hade alltså colan legat i frysen i 5 timmar lite drygt.. hmm jag öppnade mig cola i hopp om att få mig en slurk, men colan sprutade och sprutade tills den tillslut slutade och jag försökte dricka, men icke. den var totalt genom frysen! en sak var ju bra iaf, den höll sig kall hela vägen till gävle!

när jag efter många om och men kom hem och sedan dess har jag spenderat min tid tillsammans med en sann vän, tvn! underbart!! dessutom tror jag att jag ska återgå till den!

med en rinnande snok, tackar jag för mig och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

.Söndag 5/4.

Bakis och Förväntansfull

jaha nu sitter jag i ljusdal och väntar på att sofie ska duscha klart.. är lite smått hungrig men har nyss ätit en halv kebabrulle, var på regins igår och åt, tog med halva hem!
vi var i djurhuset igår och tittade, mycket har förändrats men det har ju också vi satt!
hela andledningen med att åka hit var ju förstås festen. :P var på sandras 20års fest vilket var en riktigt höjdare! mycket nytt och trevligt folk att prata med, en och annan gammal för den delen också! ^^

förtillfället befinner jag mig i chrisse och johans lägenhet och kollade nyss in piratan bara för att! och tront du på fan att de har laddat upp TRE nya avsnitt av oth! jag vill bara hem!!! XD
åker hem med två tåget iaf så man är väl hemma vid fem halv sex om man har tur!

höörs

.Torsdag 2/4.

Ilska och oförstående

visst har dagen under vissa omständigheter varit bra.. men under andra har de varit en skiiit dag!
vissa männiksor får mig att svära av ilska!

ett tips stanna i dina ungdomsdagar så länge du har chansen, det dagar kommer aldrig igen!
en bra sak en bra människa sa var att varför spara pengarna till framtiden om vi inte ens vet att vi över lever dagen. att kalla mig barnrumpa för att jag vill leva mitt liv i glädje och inte i ständiga måsten ser jag väldigt underligt.

visst vill jag ha hus, pojkvän och barn men först vill jag ta mig i genom min ungdom och dagen jag än lever!

ta vara på tiden vi har här på jorden, vi vet inte hur länge den varar!

alla människor förändras, vissa till de bra, vissa till de mindre bra men de flesta har svårt att hitta tillbaka till dem själva.. om jag nån gång inte skulle hitta tillbaka hoppas jag att jag förändras till de bättre!


.onsdag 1/4.

matfossa och korvfabrik

jaha då var man hemma igen efter tre dagar uppe i urskogen, eller ja dalarna iaf! ^^
jag har alltså hälsa på min käre mormor och vi har väl gjort allt man gör hos en mormor, ätit korv kollat på ullbäddar och gått vilse i vadköping! en trevlig tid, där jag väldigt ofta fick höra hur lik jag är min mor och till och med blir tillkallad med hennes namn, det är inte alltid lika uppskattat men efter 19 år börjar man vänja sig! :P

mötte några kenpiga typer under min halvtimme och väntade i ludvika, solen sken och a-laget samlades i solen! men av någon anledning tyckte dem gilla att komma in till mig där jag satt och blängde ner i min bok av rädsla.. nu så här i efter hand då man alltid tuffar på sig lite tänkte jag på att varför kunde de inte bara välja ett ställe, jag hade gärna suttit ute den sköna vår solen men icke, istället fylldes min plats av en påse pantburkar! mumma! jag hoppas att jag iaf luktar bättre!?
jag har åkt tåg också! :P men jag var lite musig, eller smart kalla de var ni vill.. jag köpte min biljett till falun för att jag vet att de oftast byter konduktör i borlänge sen åkte jag på busskortet därifrån.. ;)

väl hem kommen till de trygga sandviken hoppade jag på tre bussar innan jag beslutade mig för att åka en hållplats, jag släpade ut min kylväska full med korv till bilen där jag överlämnade bagaget och återvände tillbaka till resecentrum!  där träffade jag en trevlig prick som jag sedan slog följe med till den större närliggande staden Gävle! där träffade jag en stammis på min blogg (evelina) och vi begav oss till vår alls chock till waney´s där började vårt svullande och mätta och belåtna gick vi för att njuta av en stor chips och cola och att inte glömma en liten film! XD shoppaholic fick oss att drömma om new york och om de kreditkort vi nu måste skaffa!  efter att 1,5 liter cola, en stor popcorn, en liten chips och två halva mm och bilar var uppätna rullade vi bort till mc för att stilla vår hunger med en glass! 
sen åkte vi hela vägen hem! jag mötte vi hållplatsen att en främmande bil tutade och vinkade, vilka idioter! MAMMA HADE KÖPTE EN NY BIL! snacka om att glädjen var stor, nästan så man måste äta något på de!?

nu kommer tröttheten krypande men databehovet är för stort och nu ska bdb utforskas, ha en god stund tillsammans med någon du gillar och tänk på mig! mm va mysig!  

love ya!


inte att glömma så här ser jag ut!  i fall ni inte skulle känna igen mig! 

 

RSS 2.0