.Fredag 29/10.

sthlm och överraskningar

hej alla glada läsare.. :D nu är klockan 08:10 och jag har fått världens bästa väckning! världens bästa emelie kaukas ringde från australien och sa att jag borde kliva upp! underbart att höra hennes röst, kan knappt fatta att det gått hela tre veckor sedan hon åkte! och på söndag är det precis tre månader kvar till jag och frida breddar vingarna och flyger till det underbara landet med den bästa personen i hela världen! gud va jag längtar!! i veckan har jag tagit mig en ledig och välbehövlig vecka! egentligen skulle jag behövt den här veckan till att städat lägenheten och tvättat men vem fan vill göra sånt på sin lediga tid.. nej ist har jag ridit islandshäst, sett småstadsliv, klippt får och varit på en längtur till huvudstaden! underbar vecka so far! :D:D 
idag drar jag ut i skogen och spenderar lite ensam tid tillsammans med en liten på fyra ben. sen återstår bara två dagar av denna vecka och dom ska jag tillbringa tillsammans med gänger ute i åshammar och bära in ved inför den som sägs bli vargavinter! 

nu återgår jag till min smörgås och mina kalla fötter som snart ska få lite värme! 

XOXO Sara 

.Onsdag 20/10.

Knäckebröd och Min nya cykel

hejsan svejsan nu sitter jag och äter mig en knäckemacka! min nya kärlek.. de är såå gott!;)
idag har jag jobbat och varit och lämnat tillbaka alla nyklar till unga örnar! känner mig duktig nu, har bara skjutit på det ett halvår! :P
vid tre ska jag fika med anna berg i gävle.. ska blir trevligt med lite gott fika! ;) kanske tar mig en titt på stan också.. kolla om min fina väska finns kvar och kolla om man kanske kan lägga undan den! :P 

jag har inte berättat om någon som har blivit en stor del av mitt liv den senaste tiden.. hon följer mig var jag än tar vägen och bär mig nästan vart jag än ska! hon är en riktig pärla och vi har blivit oskiljbara! de jag pratar om är såklart min otroligt härliga "nya" cykel!!! :D hon har lite otur med utseendet men med den åldern är det helt klart acceptabelt och dessutom tror jag att jag får ha henne ifred då! hon rullar som en gudinna och jag bara älskar henne! plus för henne! :P 

nu ska jag fortsätta med mitt och gå och prata ett par ord med mor om vad vi ska ge min käre bror i födelsedagspresent han fyller ju nämligen 19 år på söndag!! 

XOXO Sara  


.Tisdag 19/10.

Hundvakt och Jobbkväll

hej hej hallå bloggen.. ;) gillar egentligen inte bert men just de där och deras låtar i heman hunters! XD
just förtillfaället sitter jag i järbo med en JÄTTE trött hund som ligger och sover på sin filt! har nyss ätit frukost och tänkte snart bege mig ut på en proemix så jag kan vara tillbaka tio över tolv.. då börjar nämligen top model 7 vilket jag missade slutet på igår! XD har typ blivit beroende av de.. dessutom missade jag nya säsongen igår också för jag fick jobba delad tur igår! många många timmar på jobbet alltså! :P
ikväll ska jag också jobba ojoj va jag jobbar! men va tusan ska man annars göra!? ;P dessutom tjänar man massa pengar man kan spara till februari för då ska här slösas! :P börjar få lite smått panik över vad jag ska ha med mig men jag tror jag kan tagga ner lite, är ju ganska långt kvar..
nästa vecka ska jag köpa min otroligt vackra väska som ska bära min ägodelar till andra sidan jorden! :D

nu lära jag gå ut!

XOXO Sara

.Söndag 17/10.

Korsord och Pepparkakor

hallå där alla bloggläsare nu sitter jag här och avnjuter en stund tillsammans med en korsordstidning och ett glas mjölk och en snart tömd burk med pepparkakor! det är grejer de! :P
idag har vi packat släpvagen och lämnat av nycklarna till kungsgården.. SKÖÖÖNT! mormor har åkte hem nu och jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll, börjar jobba halv åtta i morgon!
helgen i dess helhet har varit extremt lugn och det har varit ganska skönt! i fredags klämde jag i mig en halvliter ben&jerry glass (half baked) sjukt good! hade aldrig smakat den! kanon god! ;)

idag är det en vecka sedan min älskade emelie lämnade sverige och fy va jag saknar henne.. helst när jag sitter på toa eller när jag kollar på tv eller när jag äter nått skit gott.. vem ska jag då sms eller ringa och snacka om bara massa oviktiga saker!? jag kan ju iaf blogga och tur är väl det! nu ska jag tom länka till hennes blogg också för dom som är intresserad av att läsa om hennes liv på andra sidan jorden..

www.emeliekaukas.blogg.se



nu ska jag återgå till mitt och äta upp det restrerande i kakburken! :P


 
XOXO Sara






.Lördag 16/10.

Familjemys och Finputs

hallå alla läsare just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.. kasslergratäng! mums! ;)
idag har vi finslipat på städningen ute i kungsgården och vi har kört två vändor till tippen.. nu är det bara en eller två vändor med släpvagnen sen är vi helt klara! känns som ett evighetsjobb som man äntligen ser ett slut på! hallelulja! XD
sov alldeles för länge i morse och sen tappade jag upp ett välförtjänat bad efter en te frulle med rostmackor med lemoncurd! yummie! :P efter badet vart den en liten titt på reprisen på elvis i glada huddik! det är så himla underbart program! är det något jag skulle vilja jobba med så är det utvecklingsstörda i någon form.. jag tror det är ett jobb man får ut väldigt mycket av och dessutom tror jag det är ett jobb som passar mig!

ikväll blir det pretty women och myspys med mamma och mormor.. :P

XOXO Sara


.Fredag 15/10..

Kålpuddning och Snö

nu sitter jag på jobbet i all min ensamhet.. hon jag jobbar med har åkt hem för att gå ut med hunden och den andra gruppen har inte kommit in än. här serveras även en utsökt fredagsmiddag, nämligen uppvärmd kålpudding.. ;) jag älskar kålpuddinng men eftersom jag innan vi gick ut på jobb kilade över till mc och köpte mig en hamburgare kurrade inte magen lika högt som jag hoppats men som tur är har jag lite tid på mig, behöver inte vara ute igen förrän halv sju och innan det lär ju maten vara uppäten!

när jag såg ett par uppiffade flickor med systemkassar slog det mig just att det är fredag! det är så svårt att hålla reda på dagarna när man jobbar.. :P

tiden går så ruggigt fort också! men tur är väl det för jag vill ha feb redan i morgon!

för några timmar sedan föll första snön över sandviken vilket både gillas och inte gillas.. jag menar snö betyder ett seg närmare vintern som betyder berget och nz! men snö betyder även mörker och kyla och det är en sak man lätt kan leva utan!!

nu ska jag återgå till min facebookvärld och kika på några vettiga skvaller och statusuppdateringar!
trevlig helg och på återseende!

XOXO Sara

.Fredag 15/10.

höstväder och mormor

nu sitter jag tillsammans med mor och mormor, dricker en kopp kaffe och känner mig som en usel kompis! jag har varit lite off på datorn den sista tiden men det är bara av den enkla anledningen att datorn har varit på besök hos mamma och har haft fullt med inte bara jobb utan även städning och rensning av ett baota hus! men nu är det bara små fix kvar så det lämnar jag i händerna på mamma och mormor.

emelie befinner sig just nu i hong kong och jag (den mest usla kompisen i världshistorien) glömde helt bort att jag lovat att sitta vid datorn igår vid 5-6 tiden!! hur fan kan man glömma bort sin bästa kompis! jag har inga bortförklaringar som är bra nog heller! GAH..

ikväll ska jag jobba så vi får väl se om jag har tid att sitta den tiden.. men jag borde ha rast då! håll tummarna för att jag hinner! 

idag ska jag ner på stan en snabbis innan jobbet, köpa lite garn! ;)

helgen blir nog lugn hoppas på att få jobba! 

snart är det bara tre månader kvar till NZ! JIPPI!! 

XOXO Sara


.Lördag 9/10.

bakisdag och nya tag

Dags att göra ett nytt försök med den här förbaskade bloggen! ;)
När ens bästa vän kastar sig ut på ett äventyr på en helt annan sida av detta runda klot vi lever på tar jag tillfället i ack och förklara för denna underbara människa de lilla hon missar här i sandviken-gästrikland-sweden.
nu har vi haft två goodbyepartys för att fira att dom åker ifrån oss men på måndag gråter svenskafolket och har en tyst minut åt ett plan som lämnar arlanda och beger sig ut till Nya Zeeland.

igår skulle bli en sista legendarisk kväll här i krokarna men slutade i flopp och det är nog till mesta del min förtjänst då jag har svaga äningar om att min förtrollning som var riktad mot södis på något sätt hämnat på emelie. allt kan inte alltid gå som man vill och detta var en legendarisk kväll på det viset att nu måste hon istället för att resa från landet på fri vilja, fly!  nej nu ska vi inte vara negativa utan istället fokusera på framtiden och min framtid är nu kvällens bravader vilket jag har bestämt ska vara en fartfylld och rolig kväll, jag menar allt det dåliga som kan hända en ute kväll infann sig igår vilket betyder att det bara finns bra saker att hämta idag! :D

jar har gjort det i igen, det som inte fick hända.. :S när klockan ringde i morse vart jag chockerad, jag förstod inte varför den där hemska makapären kunde skrika och väcka mig när klockan var halv sex och jag bara sovit tio minter - så kändes det iaf - efter många om och men hittade jag en knapp på makapären som fick helvetet att sluta låta dock bara för fem minuter, sen började fanskapet låta IGEN! jag började yra och gårdagens vätskeintag spelade ut all sin rätt. jag fanticerade om feber,jag hostar så mina lungor tar kol, jag kräks blod, jag ringer och sjukanmäler mig för annars kommer jag att dö! det finns inget annat alternativ! inga pengar för sara idag och säkert ett helvete på jobbet för att jag ligger och tror att jag är sjuk! jag är en hemsk människa! men jag slapp iaf att rulla ur sängen och det vara rena himmelriket. men inte ok sara, aldrig OK!

nu ska jag gå och bre mig en smörgås, slå på tvn och luta mig tillbaka och njuta av mitt dunkade huvud och mina onda muskler!


XOXO Sara

RSS 2.0