.Måndag 30/5..

sa ju igår att jag och fia bojkottade facebook grejen och beslutade oss för att utföra uppdrag varje dag. två om dagen ur boken "Singelboken" vi har riktigt rolig och spännande veckan framför oss!!



UPPDRAG NR 1

1. skaffa en sida på en matchmakingsajt.


http://se.match.com/scheduler.php?url=/myprofile/index.php


2. åk till en mack och tvätta någon annas bilruta.


 
Jag är ganska stolt över att jag gick in till okgubben och frågade om jag fick tvätta han bilruta. Nu har man gjort hans dag också.. ;)

de här är ganska roligt! ser fram emot morgondagens uppdrag! ;)



.Måndag 30/5.

jag vill bara vara jag, udda, knasig och unik.



jag måste vara ärlig och stå för vem jag är!


.Söndag 29/5...

nu har jag och fia bestämt oss för att skippa facebookuppdraget och gör ett annat sorts uppdrag ist.. men de uppdraget kommer jag inte berätta om förrän vi har börjat och genomföra de för att inte göra er besviken. 

jag har haft en jätte bra dag idag, spenderat mkt tid tillsammans med mamma och de är väl så en morsdag ska vara? 

i morgon är de en ny vecka.. får se till att göra de som står på min att göra lista nu. alltså fixa alla papper! 

* adressändra
* gå till afm
* skicka papper till A-kassan
* Säga upp massa grejer
*  och inte att glömma mitt möte i morgon klockan 14 på kommun..

nu ska jag krama min mamma och berätta vilken bra mamma hon är. kom ihåg ta hand om er mammor och sov gott i natt! <3

XOXO Sara 

.Söndag 29/5..

nu har jag bakat halloncupcakes med vitchokladfrosting till mamma i morsdagpresent.. gud jag älskar verkligen att baka, jag borde göra de oftare!



mums! ;)



här har ni receptet!

Halloncupcakes (recept från Leilas bok "A piece of cake")
ger ca 12 medelstora cupcakes

3 ekologiska ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft av 1 citron
3 dl färska eller frysta hallon

1. Sätt ugnen på 175°
2. Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt
3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda med äggsmeten
4. Blanda mjöl, bakpulver & salt och vänd försiktigt ned i smeten
5. Blanda i det rivna skalet och saften av citronen samt hallonen
6. Placera ut formarna i en muffinsplåt, fyll dem till 2/3 med smet ( Ett annat sätt att få cupcakesen att hålla formen är att grädda i dubbla formar. Ta några mindre exklusiva formar ytterst som du sedan plockar bort till serveringen. Det optimala är om du har silikonformar ytterst, de håller formen och går att återanvända för evigt).
7. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt svalna.

Vit chokladfrosting

200 g vit choklad
200 g philadelphiaost eller annan färskost
florsocker efter behag

1. Smält chokladen i vattenbad eller försiktigt i micron
2. Blanda i philadelfiaosten
3. Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingen


.Söndag 29/5.

såg nyss att jag inte bloggat alls idag eller igår.. idag är de min sista dag på facebook! känns lite sorgligt! men har man gett sig in i nått måste man slutföra de.. :P

idag har jag och mamma städat lägenheten. fruktansvärt tråkigt! men nu är de nästan klart. bara lite småfix i morgon..

nu ska vi iväg och köpa pizza. de förtjänar vi efter den här dagen!!

sen ska jag baka muffins till mamma eftersom de är morsdag! :)

hörs senare!

XOXO Sara


.Fredag 27/5.

ett enda inlägg idag.. bättre än inget iaf! ;) nu har vi iaf kört alla grejer till mamma.. sjukt mkt grejer här nu. de ser ut som en tattarhåla, grejer precis överallt.
nu är jag totalt slut körd och de enda som är kvar att göra är att vila.. titta på tv och mysa i soffan.. som trots alla grejer har två platser. en för mig och en för brosan! på söndag blir de städning. taggar inte dit.
imorgon är de crusing. får väl se om jag drar ner på stan eller om jag hittar på nå annat. kanske plockar i ordning här hemma. man vill ju inte bo i de här förådet.. :P
desstuom måste jag få upp min säng så jag slipper sova mellan mamma och linnea. de är liiite trångt. :P

jag och fia har nu beslutat oss för att bojkotta facebook nu från och med måndag! herregud hur ska de här sluta?

XOXO Sara

.Torsdag 26/5.....

nu har jag anlänt hem till mamma.. bara lite småsaker att plocka i morgon nu. skönt att få de klart! efter att plockat som fan tog jag mitt förnuft till fånga och kilade till hemmakväll och köpte godis och gick till fia och snackade skit! vi snackade om tider då vi poppade munnen full i tamponger och drack vatten så vi kvävdes.. fan rena självmordsförsöket.. så ska jag ta självmord om jag någon gång ska göra de..
när jag skulle gå påminnde hon mig även om den gången vi sög på varandras stortår.. vi har då delat allt vi, jag och fia! :P
nu känns de verkligen som jag bor här. jag sitter i soffan, jag och mamma och tittar på CSI och jag har min lilla rosa i knät!
jag hade mkt att skriva för några minuter sedan men nu känner jag mig bara trött därför skiter jag i att fortsätta och går och lägger mig ist.. vi hörs i morgon!

XOXO Sara

.Torsdag 26/5....

jag måste lätta på mitt hjärta och breätta att jag har ganska många beroende i mitt liv.. ja alltså jag röker inte eller nått sådant men man kan ju vara beroende av andra saker och de lyckas jag med jämt.. under mina senste levnadsår har jag varit beroende av kexchoklad, festis, knäckebröd, passians, nougatsmör, lukten av tvättmaskiner, hipphipphora, kalaspuffat ja you namne it.. men en sak har som jag fastnat för och som nå extremt för men jag som tur är tror jag att jag inte är den enda..


FACEBOOK

facebook är mitt liv, min vardag, mitt allt.. jag är inne minst tre gånger om dagen och eftersom jag nu är arbetslös blir de minst tio.. om de inte är så att jag loggar in på morgonen när jag vaknar och har de uppe tills jag går och lägger mig på kvällen. de är därför jag har gått över till bloggen nu för jag skäms över att uppdatera min status varenda gång jag går på toaletten och inte ens får en enda som gillar. jag å andra sidan gillar allt.. jag har snart nött ut min gilla knapp tror jag. att sitta och titta på folk som loggar in och loggar ut. hålla räkningen på hur många gånger de hänt sen jag loggat in. nej riktigt så illa är de inte men iaf.. alla finns där. allt händer där. man vet vad alla gör man kan snacka med alla utan att ha pengar på mobilen. nej jag gillar facebook nästa för mkt.
ja menar sitter man på andra sidor har du fortfarande alltid facan uppe ifall de skulle hända nått..
herregud så beroende jag är..

nästa vecka tror jag att jag ska göra ett test vad tror ni om de? jag ska skippa facebook helt och hållet. inte logga in en endaste gång. jag ska fråga fia om inte hon också är på detta förslag. jag vet att hon också är inne ofta. men aldrig lika ofta som mig. till skillnad från mig så har hon faktiskt ett liv. jag ska blogga ist. okej?
shit vad är de jag sitter och skriver. men visst jag ska klarade!
pinsamt om jag inte en skulle klara en vecka!!




.Torsdag 26/5..

snacka om att göra allt för att slippa.. kan man inte hyra in nån som kan packa alla en grejer?? de här är de tråkigaste som finns!


.Torsdag 26/5..

hmm jag gör verkligen allt för att undvika packningen. men va fan de är ju skit nice väder ute vem orkar packa då? åh jag vill inte ens flytta! :( äh nu är de bara ta sig i kragen och göra skiten så man får de gjort.. kan ju alltid brassa på musiken och då går allt mkt fortare..
ikväll ska jag lägga upp en plan för min framtid. fram tills några dagar sedan har jag varit så vilsen i alla mina handlingar. nu känns de mkt bättre och jag ska strukturera upp mitt liv igen. även om jag älskar att vara spontan och leva i nuet.. känns de som att bara gå här hemma och inte gör nått tar kol på mig och då är de bättre att planera upp sin vardag. inte dag för dag utan kanske bara vecka till vecka eller månad för månad! vad jag måste göra och hur jag ska klara av mina framtida planer! okej jag tjuvar lite och börjar nu:

NU- Flytta ur lägenheten.
NÄSTA VEKA- ta hand om alla papper som måste fixas
SNART- börja jobba. först 8-9 på sats sen v.24 börjar jag på hemtjänsten.
I SOMMAR- jobba och leva i nuet och ta vara på tiden med mina vänner.
AUGUSTI- Åka till Nya zeeland och njuta av livet och umgås med den bästa Emelie Kaukas.
NOVEMBER- kommer hem och är redo att ta tag i vardagen igen, ta körkort.
DECEMBER- jobba i kungsberg och njuta av snön och åka bräda, börja rida.
SOMMAREN 2012 - jobba, åka på festival, paris och massa annat kul.
HÖSTEN 2012- börja plugg!

så långt har jag kommit.. :P


tar dagen + och - senare!

XOXO Sara

.Torsdag 26/5.

nu ska jag göra sommaren till min. jag ska läsa i taket lyser stjärnorna och bada.. sen ska jag väl till lägenheten och städa men en liten tid för mig själv måste jag ha! ;)



.Onsdag 25/5.

där här med underrubriker tror jag att jag ska skita i.. igår kom virre hit. vi intog min omöblerade lägenhet och insåg va fan ska vi göra här. så vi ringde nattis och beslutade oss för att ta oss en tur till åshammar. såklart missade vi bussen och nattis var tvungen att hämta oss. som tack köpte vi med oss winerbröd och ballerinakex.. mums rena festen! ;)
vi bar hö och körde traktor och lekte bönder långt in på natten och kvällen avslutades med att vi alla fyra slumrade till småstadsliv 2 i nattis och mickes säng. ännu en dag inte värd att klaga på.

idag vaknade vi med ett rus och trodde vi skulle behöva slänga oss på bussen kvart över sju men så blev inte fallet utan efter mycke funderande och tänkande (medans andra sov) klev vi upp vi åtta tiden. mkt skönt. vi klämde i oss en stadig frukost och enades om att frukost är de bästa som finns. när vi sedan rullade iväg till kungsgården för en liten tur på hästryggen. jag har lärt mig att trivas väldigt bra på denna enorma häst och de går bättre och bättre på mina små turer mellan stallet och ridhuset.. väl inne i ridhuset slutade stackars sara andning och talförmånga fungera vilket resulterade i evakuering..
efter många om och men hamnde vi sedan på hästens mest fruktade plats.. mcdonalds där vi tryckte hamburgare och en mcflurry till efterrätt för vem kan klara sig utan glass sånna här tider?
nu har virre lämnat storstan och åkt tillbaka till buschen och här sitter jag i en ännu mer rörig och tom lägenhet men söndertvättade händer och en jävligt dålig andedräkt (tur jag inte har sambo) och tänker snart bege mig hem till mamma för ett gott mål mat och en skön säng att sova i. i den här knarkarkvarten som de ser ut nu finns bara obäddad och full av saker och dessutom inge toapapper.. illa illa.

eftersom jag lovat er att jag ska hålla humöret upp och inte gräva ner min i småsaker ska jag nu ta upp en ska jag länge tänkt på.. dagens plus och minus! JIPPI!


          +         

1. Virre som hjälpt mig packa och att hon nöjde sig med att torka rumpan med kaffefilter.
2. Min goda McFlurry Ballerina
3. att jag faktiskt dragit fingrarna ur stjärten och börjat städa på riktigt.



          -          

1. att mina händer nu känns som sandpapper.
2. att jag fortfarande inte skickat in dom där förbannade pappren till A-kassan.
3. att jag blivit så fruktansvärt dålig på att äta.


MUMS!! ;)


XOXO Sara


.Tisdag 24/5.

nu tar vi en långpromenad tillsammans jag och min älskade hund! <3

.Måndag 23/5...

hur blir man perfekt? vad är perfekt egentligen?
när jag var liten, en sådär 10 år kanske sa jag att jag skulle ha minst sex barn, jag skulle helst ha första barnet innan 20 jag skulle ha rest jorden runt och vara den lyckligaste människan i världen. aldrig ha nå problem, ha en snygg karl som avgudade mig och som alla andra också ville ha.. är de att vara perfekt?
själv sitter jag här i mina underkläder just uppkommen från badkaret, snart 22 år gammal arbetslös och flyttar snart hem till mamma igen. vem är de som bestämmer att inte de kan vara perfekt?

om jag skulle beskriva min perfekta framtid nu skulle den vara helt annorlunda. jag skulle resa och lära mig om olika länderskulturer. jag skulle komma hem och läsa vidare inom nått yrke jag brinner för och som egentligen inte alls behöver vara välbetalt.. jag ska skaffa mig en familj som är lika kantstött och udda som jag. jag ska bo i ett ostädat hem jag ska ha barnspya på urtvättade mjukisbyxor och finniga tonårsungar som skriker, målbrott och andra bekymmer. de är okej att vara bitter ibland. bara man får sina stunder tillsammans. de viktigaste är inte att man har ett välstädat hem eller nyaste träningskroppen de viktigaste är att man trivs med sig själv och alltid ser sig själv som en vinnare. de gäller att uppskatta de man har istället för att se på andra och saker man inte har.

de som jag ser mest fram emot är att sitta tillsammans med den man delat sitt liv med. gammal, grå och rynkig och tänka tillbaka på sitt och allt man lärt sig och tänka de här har vi gjort bra.

i nuet känns de inte alls lika bra men att ha i bakhuvudet att alla svackor för med sig nånting bra är de som håller en flytande. jag ska hitta mig själv genom att skriva positiva saker som händer i mitt liv och människor som genomför och hjälper de på traven. jag ska leva nu och inte tänka allt för mkt på vad som komma skall. jag ska tacka och uppskatta och ta vara på allt. jag ska göra de som känns bäst för mig de som stärker mig som människa! 


.Måndag 23/5..

fel och brister

min tankeballong spricker snart eller skrängs av överbelastning! jag känner mig tom men ändå full av tankar.

jag skulle vilja skriva en bok. lätta mina ord från huvudet.. jag skrev mkt förr när jag mådde dåligt. dikter eller noveller vad som föll mig in. kanske vore nånting att börja med igen!?

.Måndag 23/5.

förrvirrad och ångestfull

påminn mig om att jag aldrig mer ska dricka! jag hatar att ha den här ångesten. ångesten som sitter på tok för länge!! jag ville inte att de skulle bli så här jag är inte sån jag känner inte igen om själv längre och jag gillar inte vad jag håller på att bli.. jag behöver emelie, jag behöver hitta mig själv igen. jag vill vara glada spralliga sara utan bekymmer nu är allt jag är bara bitter, bekymmer och en jävla massa tankar som gör mig galen! jag vill att mitt fina liv, livet jag drömmer om ska sätta sig och börja nu.. jag vill åka bort bort från all den här skiten! sommaren i sverige måste jag klara och de ska jag också, hårt slitande för att få komma bort och slippa de här. slippa den jag nu blivit och kanske och förhoppningsvis hitta tillbaka till den jag vill vara.
jag vill inte mer!!!

iveckan flyttar jag hem till mamma igen.. i kväll ska jag över till familjen kaukas så dom får hjälpa mig med visum, idag ska jag fixa in alla mina kläder i nån garderod här sen ska jag läsa en bok och isolera mig från omvärlden! de här måste få ett slut. de är sommar och jag vill leva men ist gör jag bort mig, jag visar upp sidor som jag inte alls visste jag hade och jag vet inte allt..  hjälp mig nu. jag måste få ett slut på de här!

jag vill lyssna på musik och njuta av den. min musik. min udda och knasig musik. jag vill vara tankspridd och lycklig jag vill njuta av en storglass tillsammans med människor jag älskar, jag vill njuta av livet, jag vill jobba och jag vill kunna vara ärlig mot alla i min omgivning. mina vänner, min familj. vad är de för mening att ett liv som man inte alls är nöjd med.

nej de måste bli en förändring på de här.

.Tisdag 17/5.

Brunett och Förrvirrad

god morgon alla glada läsare.. nu har jag gjort ett stort steg igår och färgat tillbaka håret till mörkbrunt igen. känns skönt att vara tillbaka kände mig liksom aldrig nöjd med spegelbilden i de där organga/blonda.. :S
jag är och kommer alltid vara brunett och nu kan jag ju använda mitt långa hår igen om jag vill också.. ^^

ooh nu kom min favvo låt med bruno mars upp på NRJ "lazy man" sjukt mysig! jaa jag lyssnar på webbradio för att jag inte vill ta av mina spotify timmar, snåljudas här! :P  


i helgen är de fest på odengatan. hoppas verkligen vi får dit lite fler killar eller folk över huvudtaget för nu är de lite knapert. men jag är taggad som fan!


idag blir lugnt ska nog bara packa lite hemma och åka en sväng på kalas i kungsgården, marie blir ju ännu ett år äldre idag! Grattis till henne! :) sen ska jag nog ut en sväng till åshammar och leka bonde tillsammans med nattis.. vi ska bygga hage tror jag.

nej nu ska jag hjälpa morsan med frukosten och lite så.

XOXO Sara

.Söndag 15/5...

herregud tre gånger på en och samma dag! tar cykeln till mamma nu så jag får i mig lite käk sen ska jag vara fräsch nog att duscha! träningen gick super dock har jag ju lite problem med de där med kordinationen.. men de ska väl lösa sig nån gång i framtiden.. kul var de iag! :P de är fan skönt att få svettas lite ibland! :P men nu ska jag dra mig innan jag svimmar av hunger!

XOXO Sara

.Söndag 15/5..

nu har jag kommit hem från fia.. vart inte någon film eftersom jag inte skulle hinna se klart rackarn men vi ska göra ett nytt försök efter träningen ikväll..
mötte ett gäng små barn.. eller ja dom var väl tonåringar iaf! :P med en pizza i handen och de stora begäret att bara ligga på soffan ikväll ist drog över mig. men icke här ska inte bangas. nu ska jag ta mig i kragen eller iaf till garderoden byta om och dra mig till bussen. sen bär de av till gävle för att svettas! underbart! men jag borde verkligen skaffa mig ett busskort så mkt buss som jag åkt på senaste tiden och jag känner på mig att de kommer bli mkt mer till sommaren.. 

jag och fia kollade på raggningsrepliker under vårat snabba möte nu och jag hittade en som jag fastnade stort för och den får avsluta mitt lilla stick inlägg! 


"jag begär inte att du ska falla, men du kan väl snubbla lite iaf"



XOXO Sara 

.Söndag 15/5.

Förväntansfull och inspererad

nu har jag äntligen tagit mig modet att komma tillbaka hit, jag hoppas ni förlåter min frånvaro. men att umgås med fia och att läsa stinas blogg får mig till lite insperation och jag kanske lyckas pota ner ett par ord till allas förtjusning. mycke har hänt i mitt liv sen sist mycke gott och lite ont. 
jag har ju varit på min livs resa inte ens de har jag lyckats skriva ner. fy av mig! 
om jag överskattar vad som hänt under de senaste deseniet som jag legat i davla på denna sida har jag festat,jobbat och åkt snowboard i mitt älskade kungsberg jag har varit och hälsat på min underbara vän emelie på andra sidan jorden, jag har blivit arbetslös, jag har sagt upp min älskade och underbara lägenhet, jag har har fått jobb och bestämt mig för att leva mina vilkor!

just nu sitter jag under mitt täcke, försöker hitta orken att kliva upp och klä mig, ska över till fiafilur och kika på film. mina fingrar kliar också nästan lika mycke som mina ögon i dessa pollentider. men jag ska hålla mig. får nog snart skicka iväg ett till sms till virre för att hålla mina tankar och fingrar i styr!
ikväll blir de lite träning även eftersom jag börjat jobba på ett gym måste man ju föregå med gott exempel.. :P 

nej nu lär jag lägga på ett kol så jag inte fia tror att jag dött eller nått.. men hon blir nog bara stolt när hon ser vad jag lagt tiden på! hoppas jag!? ;) 


XOXO Sara 

RSS 2.0