.Söndag 13/12..

sentimental och salta kroppsvätskor

åh gud va jag jämt ska bli sentimental när det gäller filmer... syster min säger att jag är blödig och sant är väl det. men det är väl många som gråter till filmer elr?
jag kan gråta till allt, filmer, en vacker arktikel i en tidning, sånger, tv serier och dokumentärer allt nästan!

har precis gråtit en skvett till holiday och suttit och funderat om sådan kärleks historier någonsin existerat eller om det bara är jag som aldrig upplever elr ser sådant.. tänk vilken dålig film det skulle bli av mitt liv! långtråkig och väldigt händelselös.. fick jag välja en film att spela huvudrollen i och som dessutom skulle vara min vardag då skulle jag välja hmm.. nu när jag börja tänka efter så finns det ingen film utan sina problem hlr.. först var jag helt säker på att svara the notebook men vem tusan vill ställas inför detta val då hon måste välja partner.. filmerna är nog inte något för mig iaf.. bara min film börjar snart!


.Söndag 13/12.

oförglömligt och underbar

god kväll.. :) jag sitter nu och kollar på prodjekt runway.. faan vilken underbar helg detta har varit!

fredagen i all sin ära bestod av farande till sthlm men sju jävla massa sminkande och fixande sen en korv och lite kareoke på globen innan vi intog våra platser för att ta del av finalen av IDOL 2009! och vilken underbar känsla och upplevelse! SJUKT KUL!
en natt på globen hotell och en jävligt god frukost gjorde inte saken värre! ^^

väl hemkommen kom stressen rullande, sofia, jennie och jag skulle nämligen få en extrem makeover.. ^^
att vara mörkhyad för en kväll var verkligen en erfarenhet och sjukt kul! XD en jätte rolig kväll så tack madde!

idag har jag inte gjort så mkt, sovit alldeles för länge och sedan slappat ännu längre.. sen tog jag mig i kragen och for till emelie för att önska henne en trevlig resa - hon sitter på tåget till arlanda nu - jag är så avis på henne! jag vill också åka till tailand!

ikväll blir det godis och holiday!

XOXO Sara


.Fredag 11/12.

Idolfinal och förväntan

Tagga!! nu är jag på vääg! XD


.Onsdag 9/12.

förväntant och förlust

nu har jag kommit hem från ännu en dag i berget! jag har det jätte bra och är skiit taggad inför säsongen!
väl hom kommen.. 

vad väntar då min rinnande näsa? ett besked som får det att rinna även ur ögonen! hur ska jag nu kunna njuta av livet, hur ska jag nu kunna gå vidare.. du har alltid funnits där och stöttat och varit en idol.. nu finns du inge mer.
jag hoppas du får det bättre nu och du ska veta att jag tänker på dig!


ikväll blir det  hårfärgning..  

.Tisadag 8/12.

bekanta och nysningar

nu har jag börjat i kungsberg igen! det känns underbart att vara tillbaka! jag älskar verkligen den platsen och allting som vad den betyder för mig! nu kan jag komma tillbaka och vara glad och lycklig igen!! det finns ingen som är så glad att vara tillbaka som jag!
idag har jag varit där och blivit lerig upp till knäna, snön är ju utrotningshotad här omkring! jag har fått lära mig hur man startar en lift (vilket jag redan kunde), jag har fått kläder och haft en kick off igen!
jag är glad idag, jag älskar den här dagen. dock tror jag att jag börjar bli sjuk jag har nysigt flera ggr idag och jag har ont i halsen och känner mig trött!

jag lyssnar och glädjs åt "så länge vi båda andas"

sov gott och dröm vackra drömmar! <3

XOXO Sara


.Måndag 7/12.

drömmar och verklighet

tja, tänkte bara berätta att jag lever.. mitt liv rullar på och i morgon ska jag upp på högre höjder. nu ska jag nämligen tillbaka till kungsberg och mina vänner snön och skidorna! XD gosh va jag har saknat er!

i natt hade jag ännu en av mina återkommande drömmar.. jag drömmer alltid knepiga drömmar måste jag säga..
jag var gravid.. IGEN! det var länge sedan jag drömmde det nu, tror det är ett tecken på att gammal sara börjar komma tillbaka och det gillar jag.

jag tror jag ska börja skriva ner mina drömmar bara för att det är roligt att komma ihåg, familjen drar en hög suck så fort jag börjar min mening med "vet ni vad jag drömmde i natt" vid det här lagt har dom hört historier om fisketurer och flygresor samt alla min drömmar om barn! förstår att dom får nog! ^^

verkligheten är däremot inte lika intressant som mina drömmar, dagarna går och jag hänger inte med! bara i ett stadigt försök att ta mig upp på morgonen och ha ett flin på läpparna..


          +        

1. KUNGSBERG
2. EMELIE
3. NOSTALGI

         -        

1. KYLA
2. GEGGA
3. DEPRETIONER

hoppas era liv är roligare än mina och att mitt liv börjar ta form igen snart..

XOXO Sara


RSS 2.0