.Söndag 14/2.

hjärtedag och vackert väder

heej.. nu tar jag mig äntligen tiden att skriva igen! synd bara att jag inte höll mitt löfte om tio nya inlägg till fisen! men jag ska göra ett försök till! ^^
idag är det alla hjärtans dag. hatar att jag jämt blir så sentimental just denna dag! den får mig att känna en konstig sorts ensamhet jag hemskt gärna skulle vilja slippa! :(
igår var jag björnbuse på stan här i viken. det var skiit kul och efter en lååång dag vart det ett avslut i partytältet på stan. men ack så packat med folk!
ikväll blir det operation storstädning! men fyy va tråkigt det ääär!
jobbade idag, kanonväder upplevde den inte så mkt eftersom barriären av trötthet har varit som en kalldusch över mig! nu börjar solen gå ner också.. rackans!
har lite ångest också.. för ibland är sara så jävla osmart! faan jaf bara förstör för folk! jag borde bli stum vissa tillfällen!!


faan jag HATAR alla hjärtans dag!!!

.Tisdag 9/2.

kungsberg och operation

hade en liten tid över så här på morgonkvisten innan jobbet.. ^^ jag ska snart bege mig till statoil för att bli upphämtad! Mysigt! ;)
idag fyller stefan år.. måste komma ihåg att ringa honom! helst skulle jag gjort det nu men det känns lite dumt att väcka nån..
inatt runt kvart över ett vaknade jag fast besluten om att det va morgon, halv på väg in i duschen slängde jag en titt på klockan och det var bara att gå och lägga sig igen.. märkligt va tokig man blir ibland! :P

i eftermiddag bär det av till öra,näsa,hals för att stötta emelie efter opperationen! den kommer att gå jätte bra tror jag..

nu lär jag dra..



XOXO Sara

.Måndag 8/2..

förbättring och löshår

klockan är tolv och jag känner mig prima.. dock gjorde jag det igår vid denna tiden med! man ska inte ropa hej för än man är över bäcken men va fan jag vill ju bli frisk! ^^
funderar på att strunta i att jag är sjuk och åka till gävle och träffa kauk! har iaf ägnat morgonen med att fixa mig.. ja menar hur kul är det inte att när man inte har något att göra, fixa håret och klä sig i sina finaste kläder! ;) maybe just me!?
jag ska käka lite kalaspuffar nu! guud va det är gott! :)                                    
                                                                                          

dagen outfit:





XOXO Sara

.Måndag 8/2.

förkylning och fjärilar

tjenare käre läsare.. :D nu är jag tillbaka efter drygt en veckas tystnad! jobbet tar över min vardag vilket är en dåligt ursäkt att inte blogga men det är tur att jag har fia som peppar mig eftersom jag MÅSTE bli bättre.. det tackar vi för! vecka har varit hektiskt med en massa jobb och två träningspass och två solningar.. dock inte en gnutta brunare, vet inte vad träningen gav hlr förut en träningsvärk som gjorde att jag inte kunde gå på tre dagar! såg ut som jag skitit på mig! :P
jobbet går utmärkt och jag nu när jag äntligen är ledig längtar jag tillbaka så det gör ont i hjärtat! det är tur att jag ska jobba resten av veckan iaf! ^^ ledig idag sen är det nio dagars jobb i rad! :D UNDERBART!!
jag har dessutom dragit på mig en feting förkylning! :S vilken inte är välkomen.. tack och adjö säger jag! i går strömmade febern i mina ådror också vilket gjorde att i natt pälsade jag på mig och sov som prinsessan på ärten fast bakvänt (tre täcken) håll era tummar för mig nu för jag gör allt jag kan för att bli av med skiten!
toapappret börjar blida hög och jag sveper litervis med te och honung.. hoppas det funkar! ;)



emelie ska oppereras i morgon vilket innebär att jag ska spendera hela eftermiddagen och kvällen i gävle i morgon! förhoppningsvis får jag också sova kvar! vill ju inte lämna flickan ensam! hoppas att allt går bra. men halsmanlarna måste bort för stackarn och detta är ju inte det störst ingreppet som tur är!
fjärilarna tror jag att jag håller för mig själv ett tag till men dom borde få sin plats här med eftersom dom är en ganska stor del av min vardag.. ;)


XOXO Sara


RSS 2.0